Din trygghet är vår business

Volkswagen Försäkring för transportbilar är precis vad den heter. En försäkring som tagits fram av Volkswagen. För Volkswagen transportbilar. Du får alltid bra pris och din transportbil tas om hand av experter som kan den utan och innan, tryggt och säkert. 

Rätt försäkring till rätt pris

När du köper en Volkswagen Försäkring hos en återförsäljare erbjuds du ett skräddarsytt försäkringsskydd med rabatt i ett halvår. Ett smidigt sätt att prova på Sveriges enda Volkswagen Försäkring för transportbilar. Du kan när som helst få hjälp av vår kunniga kundservice, och skadejouren har öppet dygnet runt.

Håll verksamheten rullande med Volkswagen Försäkring

Med Volkswagen Försäkring för transportbilar får du en försäkring med ersättningsnivåer och innehåll utöver de vanliga, tillgång till bemannad skadejour dygnet runt och alla du möter är experter på Volkswagen Försäkring. Listan med försäkringens fördelar är lång. Här är några exempel:

  • Bilen repareras alltid med originaldelar på auktoriserad Volkswagenverkstad.
  • Du får ersättning med upp till 50 000 kr vid skada på fast inredning såsom skåp, hyllor, lådor och hurtsar. 
  • Du får en maskinskadeförsäkring som gäller i 8 år eller upp till 15 000 mil.

Alla Volkswagens auktoriserade återförsäljare

Hämtar information

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

Fördelaktig finansförsäkring

Finansierar du bilen med hjälp av Volkswagen Financial Services får du ytterligare rabatt under tre år. Plus att du får båda tjänsterna – finansiering och försäkring – samlade på en faktura.

Läs mer om finansförsäkringen