Om Volkswagen Försäkring

Volkswagen Försäkring är ett samarbete mellan Volkswagen Transportbilar Sverige, Volkswagen Finansiering och If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi utvecklat och skräddarsytt en bilförsäkring för dig som kör Volkswagen transportbil, med service-, garanti- och ersättningsnivåer utöver det vanliga. För det ultimata bilägandet.

Volkswagentransportbilarförsäkring
Branschens enda transportbilsförsäkring för Volkswagen.
Maximal trygghet och personlig service när du som bäst behöver det.

Bilförsäkringen för dig som väljer Volkswagen

Volkswagen Försäkring är en generös försäkring som är noga med detaljerna, den perfekta bilförsäkringen för dig som kör Volkswagen transportbil. Med Volkswagen Försäkring får du som Volkswagen-ägare en bilförsäkring med ersättningsnivåer och innehåll utöver de vanliga. Vi garanterar att din bil repareras med Volkswagen originaldelar på en auktoriserad verkstad. Alla personer du möter är experter på Volkswagen, och skadejouren har öppet dygnet runt, året runt, för att hjälpa till om något händer. Volkswagen Försäkring finns för både privatperson och företag.
Hämtar information

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.
Volkswagen Försäkring är ett samarbete mellan Volkswagen Transportbilar Sverige, Volkswagen Finansiering och If Skadeförsäkring AB (publ), Barks väg 15 106 80 Stockholm. Säte: Stockholm. Org.nr: 516401-8102.