Hämtar information

Därför ska du välja Volkswagen Försäkring för transportbilar

Märkesförsäkringen för dig som äger en Volkswagen transportbil. Här kan du läsa om fördelarna med Volkswagen Försäkring.​​

volkswagentransportbilar

Fördelar med försäkringen 

 • Maskinskadeförsäkring som gäller längre

  Maskinskadeförsäkring ingår i försäkringen tills bilen är åtta år gammal eller har gått 15 000 mil. En försäkring som räcker länge och som gäller för bland annat motorhaveri och elfel.
  Bilförsäkringens innehåll.
 • Fördelaktig finansförsäkring

  En kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatt på bilförsäkringen, samlat på en faktura och betalning per månad.
  Läs mer om finansförsäkring.
 • 3 000 kr lägre självrisk

  Ett värde med mersmak – du får 3 000 kronor lägre självrisk om du råkar ut för en skada som ersätts av bilens vagnskadegaranti. Vagnskadegaranti finns på vissa modeller av Volkswagen transportbilar. 
  Kontrollera vagnskadegarantin.
 • Trygg reparation med kvalitet

  Moderna bilar innehåller avancerad teknik och elektronik. Volkswagen är inget undantag. Därför anlitar vi endast auktoriserade Volkswagen-verkstäder som använder originaldelar och känner varje Volkswagen-modell in i minsta detalj. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din Volkswagen.
  För dig som ska köpa ny Volkswagen.
 • Snabb och smidig skadehantering

  Skulle något hända kan du anmäla skadan till oss här på webben, dygnet runt – utan papper och krångel. Precis som det ska vara.​
  Vad du ska tänka på vid skada på bilen.
 • Nyvärde – vid totalskada

  Med Volkswagen Försäkring får du en helt ny personbil om din Volkswagen totalskadas när den är yngre än två år, räknat från första registreringsdag, och inte gått mer än 4 000 mil. Nyvärde* gäller under förutsättning att du köper en ny Volkswagen hos en auktoriserad Volkswagen-återförsäljare.
  Läs mer om nyvärde i försäkringsvillkoren.

  * Nyvärde gäller inte för privatleasade bilar, transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.
 • Mervärde – vid totalskada

  Har du Volkswagen Försäkring och din Volkswagen totalskadas när den är äldre än två år, räknat från första registreringsdag, eller har gått mer än 4 000 mil får du, utöver bilens marknadsvärde, ersättning för mervärde* med 20 % över marknadsvärdet. Mervärde gäller under förutsättning att du köper en Volkswagen hos en auktoriserad Volkswagen-återförsäljare.
  Läs mer om mervärde i försäkringsvillkoren.

  * Mervärde gäller inte för privatleasade bilar, transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon.

  Här hittar du auktoriserade återförsäljare av Volkswagen.
 • Generös ersättning för fabriksmonterad utrustning

  Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning. Det enda avdrag som görs är åldersavdrag och självrisk. Hur stort åldersavdraget blir beror på hur gammal utrustningen är vid skadetillfället. Det kan du läsa mer om i villkorets punkt 5.3 Värdering av utrustning.
 • Inredning i lastutrymmet

  Du får ersättning med upp till 50 000 kr vid skada på fast inredning, som skåp, hyllor, lådor och hurtsar.

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

Familj fikar i köket

27 % rabatt på hem- och villaförsäkring

Vi samarbetar med If för att kunna erbjuda dig som kund fler försäkringar till bra pris. Du som har en Volkswagen Försäkring får bland annat upp till 27 % rabatt på hem- och villaförsäkring hos If. Visst låter det bra!

Räkna ut ditt pris på hemförsäkring

Har du en Volkswagen Försäkring och tecknar Ifs hemförsäkring blir du dessutom förmånskund. Det innebär att du får upp till 15 % rabatt även på andra försäkringar, till exempel personförsäkringar (barnförsäkring, sjuk- och olycksfallsförsäkring och livförsäkring).

Ring 0770-110 150 så berättar vi mer. Vi kan även hjälpa dig att byta försäkringsbolag om du vill det.